Ik kan Astrid aanraden, ik ben al jaren een tevreden klant!
— Helen Kroon

Voor jou balans en vitaliteit

Welkom op de site van Praktijk Hoofddorp.

Mijn naam is Astrid Lee. In 2006 ben ik begonnen als sport/ontspanningsmasseuse onder de naam Body and Wellness, maar omdat mijn behandelingen meer zijn dan alleen wellness heb ik besloten om in maart 2017 onder de naam Praktijk Hoofddorp verder te gaan. In de afgelopen jaren bleek dat de overgrote meerderheid van mijn cliënten een klachtgerichte behandeling nodig had. Ik ben mij daarom de afgelopen jaren meer gaan focussen op klachtgerichte behandelingen. In 2011 heb ik mijn diploma Voetreflextherapie en Medische Basiskennis behaald. In 2015 heb ik de opleiding tot TuiNa-masseur afgerond. Deze vorm van massage is gebaseerd op een Oosterse visie. In 2019 heb ik mijn diploma voor Massagetherapeut behaald. Daarnaast heb ik diverse massagecursussen gevolgd; dit alles maakt dat ik tijdens mijn behandeling diverse technieken toepas, net waar de behoefte en vraag van mijn klant ligt. Ik heb een holistische visie wat inhoud dat ik kijk naar het totale beeld, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel. Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT, waardoor klachtgerichte behandelingen door een groot aantal van de zorgverzekeraars deels worden vergoed.
Mijn behandelwijze is gebaseerd op het gegeven dat geen mens elke dag hetzelfde is en mijn behandelingen zijn dat dus ook niet. In mijn sfeervolle ruimte heb ik als doel een voor op jouw op het lijf geschreven behandeling samen te stellen. Bij Praktijk Hoofddorp ben je in de juiste handen.
Na een behandeling zul je je weer ontspannen, in balans en vitaal voelen.

Heb je na het bezoek van mijn website zin om een afspraak te maken of heb je nog vragen, dan kun je telefonisch of via Whatsapp contact opnemen op nummer 06 11451798 of gebruik maken van het contactformulier.

Ik heet je graag van harte welkom in mijn praktijk voor een vakkundige en aandachtvolle behandeling.

Met warme massagegroet,
Astrid Lee