Ik kan Astrid aanraden, ik ben al jaren een tevreden klant!
— Helen Kroon

Neem nu contact op

Voor balans en vitaliteit

Welkom op de site van Praktijk Hoofddorp.

Mijn naam is Astrid Lee. In 2007 ben ik begonnen als sport/ontspanningsmasseuse onder de naam Body and Wellness, maar omdat mijn behandelingen meer zijn dan alleen wellness heb ik besloten om in maart 2017 onder de naam Praktijk Hoofddorp verder te gaan. In de afgelopen 10 jaar bleek dat de overgrote meerderheid van mijn cliënten een klachtgerichte behandeling nodig had. Ik ben mij daarom dan ook de afgelopen jaren meer gaan focussen op klachtgerichte behandelingen. In 2011 heb ik mijn diploma voetreflextherapie en medische basiskennis behaald. Naast mijn voetreflexopleiding heb ik ook mijn diploma Tuina-masseur in 2015 behaald. Deze vorm van massage is gebaseerd op een Oosterse visie. Ook heb ik diverse Westerse massagecursussen gevolgd, dit alles maakt dat ik tijdens mijn behandeling diverse technieken toepas, net waar de behoefte en vraag van mijn klant ligt. Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging FAGT waardoor klachtgerichte behandelingen door een groot gedeelte van de zorgverzekeraars worden vergoed.
Mijn behandelwijze is gebaseerd op het feit dat geen mens elke dag hetzelfde is en mijn behandelingen zijn dat ook niet. In mijn sfeervolle ruimte heb ik als doel een voor op u op het lijf geschreven behandeling samen te stellen. Bij Praktijk Hoofddorp ben u in de juiste handen.
Na een behandeling zult zich weer ontspannen, in balans en vitaal voelen.

Heeft u na het bezoek van mijn website zin om een afspraak te maken of heeft u nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen op nummer 06 11451798 of via het contact formulier.
Wilt u en klachtgerichte of ontspannende behandeling dan heet ik u van harte welkom in Praktijk Hoofddorp

Met warme groet,
Astrid Lee