Praktijk Hoofddorp, Voetreflex- en massagetherapie

Neem nu contact op

Hotstone massage

Hot Stone massage is een massagevorm die al eeuwen oud is en in diverse landen van de wereld gegeven wordt. De laatste jaren is deze vorm van masseren bekender geworden in Nederland. De massage wordt gegeven met verwarmde (basalt)stenen, vandaar ook de naam.

Door de combinatie van de massage en de warmte die van de stenen afkomt, komt men dieper in de spierweefsel, waardoor er een betere afvoer van de afvalstoffen zal ontstaan. Zoals vele andere massagevormen stimuleert de hot stone massage ook het zelfgenezende vermogen van het lichaam en heft blokkades op. Daarom is het aan te raden veel water te drinken na afloop van de behandeling.

Deze massage vorm is heel goed toepasbaar voor mensen die de volgende problemen hebben: Spanning – Stress *- Spierproblemen – Reuma en Artritis (geen ontsteking) – Spijsverteringsproblemen – Slechte doorbloeding

Bent u op zoek naar de ultieme ontspanning dan is een hot stone massage zeker aan te raden. Door warmte zal men gelijk al een gevoel loslaten en het ontspannen krijgen.

* Door de intensiteit van deze massage is deze niet aan te raden voor mensen met een burn out.